top of page
VCC - din rådgiver i kjøpsprosessen
La Manga Golf Club hull 5 / Vivienda Costa Calida
Bolig i Spania / Vivienda Costa Calida

Trygghet i eiendomshandel er viktig!

Mange penger på står på spill, og det gjelder å gjennomføre riktige prosesser og valg. Med lang erfaring som eiendomsmeglere, vet vi at kjøp og salg av bolig er en sak mange kan lite om. Bytte bolig er ikke dagligdags, og utsagn og begreper kan være vanskelige å forstå. I utlandet er i tillegg reglene annerledes og språket uforståelig.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale - så hjelper vi deg til trygt å finne ditt drømmehjem i Spania!

Vår leveranse

Vi starter med et møte. Her kartlegger vi hvilke område dere tenker dere, og hva dere mener en eiendom slik den dere ønsker dere bør koste. Ut fra opplysningene vi får, arbeider vi oss sammen med dere frem til et egnet område med et fornuftig prisleie.
Deretter scanner vi markedet for hva dere jakter på, og finner noen eiendommer vi mener passer. Til slutt reiser dere ned og ser på objektene vi har funnet. Forhåpentligvis blir dere fornøyde, og kjøper bolig.
 
Boligene vi presenterer for dere skal være gjennomgått av vår samarbeidspartner i Spania. Vi sjekker at eier er selger, og at banken ikke har mer pant i eiendommen enn det dere betaler. Vi vil fremlegge et salgsdokument som viser pris og kjøpsomkostninger, kostnader til å drifte eiendommen, og hvilke påkostninger dere kan forvente de første årene.
Våre kunnskaper skal gi dere et bilde av hva dere må betale for eiendommen, og vi hjelper dere i forhandlingene for å finne riktig pris.
 
Vår samarbeidende megler er til stede når dere, advokater og publicus notaries gjennomfører overtagelsen/oppgjøret av eiendommen (tilsvarer tinglysing av skjøte).

bottom of page